Un miler d’escolars de l’Alcúdia gaudixen d’una obra de teatre en anglés

0
110
L’ajuntament de l’Alcúdia continua amb la iniciativa  d’utilitzar el teatre com a eina educativa en l’aprenentatge de l’anglés,  encetada fa catorze anys i que és molt valorada per professors i  alumnes.
Este matí, a les 11, a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, el  públic estava format per alumnes de tercer cicle de  primària i primer cicle de secundària de tots els centres del poble, que han  pogut gaudir d’una obra pensada per al seu nivell d’anglés, basada en les  aventures de Marco Polo. Al llarg de la representació, alguns alumnes han pogut  participar a l’escenari fent xicotets papers, ja que l’obra és  interactiva.
A les tres de la vesprada, eren els alumnes de tercer, quart i  cinqué de primària els que ocupaven les butaques per a vore Magic Circus,  adaptada a un nivell d’anglés més bàsic i comptant sempre amb l’humor i la  música per a fer més atractiu l’espectacle.
Ambdues obres han estat interpretades íntegrament en anglés  per la companyia «Forum theatre & education», amb actors nadius, titulats en  universitats i escoles d’interpretació britàniques

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here