El col.legi Alborxí d’Alzira guardonat amb el Premi Carles Salvador

1
248

Guardonats pel Bloc de Progrés Jaume I

El passat divendres, 5 d’octubre el nostre centre va  rebre el PREMI  CARLES SALVADOR,   dins dels XVII PREMIS JAUME i que atorga el Bloc de  Progrés Jaume I de l’Alcúdia. El premi en qüestió es lliurà pel decidit esforç a  fer de l’aprenentatge un  procés educatiu que integra els valors i les  habilitats amb els coneixements. La conformació d’un Projecte Educatiu que té  com a referents bàsics la aconfesionalitat, lús del valencià com a llengua  d’instrucció i de comunicació, i una línia metodològica fonamentada en el  respecte mutu, el diàleg, la solidaritat i l’arrelament al  medi.

L’acte va tindre à lloc a la Sala Segle XXI de l’Alcúdia on una  representació del professorat i de l’AMPA van ser testigs del llirament que  arreplegà el director del centre, Albert Vivas  Pastor.

1 Comentario

  1. Enhorabona Albert i a tot el personal que treballeu en ell i que ho haveu fet posible, de part d’un pare agradeït.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here