Compromís de Carlet demana una nova revisió cadastral adequada al actual valor de les vivendes

0
319
Mº Josep Ortega

El Grup Municipal del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet ha presentat un escrit demanant a l’alcaldia que s’inicien urgentment els tràmits legals per part de l’ajuntament per a sol·licitar a la Direcció General de Cadastre la revisió dels valors cadastrals de Carlet.

La portaveu del Bloc-Compromis a l’Ajuntament de Carlet, Maria Josep Ortega, ha assenyalat que “el motiu d’aquesta petició és perquè les valoracions de les vivendes es van fer durant el 2007, quan el immobles van arribar al seu preu més elevat, i ara, els carletins estem pagant l’impost d’unes vivendes totalment sobrevalorades”. Segons Ortega “amb la crisi s’ha produït una gran davallada dels valors dels immobles, ja que la mitjana dels preus de les vivendes se situa a hores d’ara al voltant d’un 40% menys i els experts auguren una altra baixada que arribarà fins a un 65% sobre els valors d’aquell moment”

Segons Maria Josep Ortega “des de Compromís Carlet hem demanat en reiterades ocasions aquesta revisió cadastral i ens hem trobat sempre amb la negativa per part de l’equip de govern, ara, esperem que des de l’alcaldia accepten la nostra proposta ja que corregiria una situació absolutament injusta i que perjudica la immensa majoria dels nostres conciutadans”.

Per últim, la dirigent de Compromís ha manifestat que “en la situació en què ens trobem l’equip de govern ha de deixar de banda l’afany recaptador que l’ha caracteritzat els darrers anys i, en un moment de profunda crisi com aquest, quan molts ciutadans i ciutadanes han perdut el lloc de treball, quan moltes empreses es troben en una situació econòmica crítica, quan l’agricultura està passant uns moments molt durs, és el moment d’acceptar aquesta revisió cadastral i no mirar cap a un altre costat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here