El diputat de Compromís, Fran Ferri, lamenta «els desficacis» urbanístics a Carcaixent

21
393
Fran Ferri a Carcaixent

El diputat de Compromís a les Corts valencianes i secretari general del Bloc Jove, Fran Ferri, va visitar el passat 11 d’octubre el municipi de Carcaixent.

Convidat per Bloc-Compromís Carcaixent, va assistir a una reunió programada amb els joves del col·lectiu, per parlar dels assumptes que més els preocupen. En l’acte es va tractar el tema de l’atur, que ja supera la taxa del 50% en la franja d’edat compresa entre els 20 i 30 anys, la pujada de les taxes universitàries, així com l’escassa oferta d’oci en Carcaixent.

Després de la reunió i acompanyat per diversos membres del col·lectiu de Carcaixent, va visitar les obres de la plaça del Convent, on estava situat l’edifici de Correus. En eixe punt, el secretari local del Bloc, Vicent Albelda, va explicar la història d’esta obra tan polèmica. Més tard visità l’estructura de l’aulari del sector Gaianes, on l’equip de govern PP-PSD pensava ubicar la Universitat Catòlica, i que finalment està paralitzada a l’espera de donar-li un altre ús.

El diputat Fran Ferri va declarar: “En la majoria de pobles valencians que visite, on governa o ha governat el Partit Popular, hi ha desficacis urbanístics semblants als de Carcaixent”. I va afegir: “La política de grans obres i grans fastos del Partit Popular ha tocat fons. És hora d’apostar per una altra política més productiva i que tinga en compte la ciutadania, i eixa marca és Compromís”.

Finalment, el secretari general del Bloc Jove, va sopar en companyia de tota la gent del col·lectiu local, en el tradicional Concurs de Paelles de les Festes Majors de Carcaixent.

Bloc-Compromís Carcaixent

21 Comentarios

 1. Home, sabent que en Carcaixent mana el PP, els desficacis urbanístics están garantits.
  En Alzira des de que mana el PP l’urbanisme fa fredat.
  I tot això no és gens ni miqueta dificil d’entendre. Está a la vista.
  VISCA EL PP PER MOLTS ANYS.

  • Està clar que els encerts i les errades urbanïstiques sols les comet qui governa i no és el Bloc. Que el Sr. Ferri ens parle un poquet de Sueca, patria del flamant diputat nacional del Bloc, Sr. Baldoví, i ens explique els «desficacis» en matèria pressupostària. Si no ho sap li ho poden preguntar al Síndic de Greuges…

   • Si tingueres un poc de decència diries la veritat: el problema amb el Sindic de Comptes no té res a veure amb els pressupost, i ve donat per la presentació de comptes del Consell Local Agrari, i no precísament de l’època de Baldoví. Més o menys el que va passar a Carcaixent fa anys amb Procarsa (o ja no te’n recordes Opinador?).
    De tota manera Fran Ferri vingué a interessar-se per Carcaixent, i ací a la vista estan els desficacis urbanístics i d’altre tipus. Al menys els diputats de Compromís no han d’amagar les vergonyes. Poden dir el mateix els diputats del PP, amb 10 imputats? Sols els en falta un per fer un equip de futbol !!

    • Com sempre, vostés ens donaran lliçons de decència a tots (però serà decència de la seua)!. Els pocs pobles on manen vostés no son precisament exemple de res.
     Els «desficacis» urbanístics? Desficacis. Els imputats de qualsevol partit? Que la justícia actúe i, si son culpables (que, com s’ha vist, tots no ho son) que s’aplique la llei.
     La demagògia?. Demagògia.

     • Digues el que vulgues, però ara per ara, Almussafes, Sueca, Potries, Xaló o Muro, per posar algun exemple, no tenen res que objectar i podrien donar-vos exemples de bon govern, i a més sense imputats, ni presumptes delinqüents ni res de tot això.
      Que la justícia actue? I el famós codi ètic del PP? Això pa què? Pa res.
      Però no desviem el tema, estàvem parlant de Carcaixent, i a Carcaixent la realitat és la que és, per molt que el PP tinga un Opinador encarregat de fer fum.

 2. Ino el que tindrieu que fer en el PP és tirar a tota la xusma que teniu a les Corts. 10 imputats per corrupció, finançament ilegal, desvio de fondos de la cooperació…. Si heu robat «presuntament»» fins i tot als pobres de Nicaragua!! I tu vols donar als demés lliçons d’honestitat?? Comenceu netejant la vostra cassa i després ja vorem . Pero clar, i si tots ixos tiren de la manta? Ahi sí que se vos acabaria el xollo…. Quina barra !!

  • Efectivament, a Carcaixent, la realitat és la que és i, al menys en els darrers 13 anys, no ha segut la realitat que a vostés els haguera agradat.
   Ara sols falta que facen un poc d’autocrítica i ens diguen si el resultat de la gestió de vostés en l’oposició no ha segut, clarament, un absolut «desficaci».
   Els codis ètics dels partits, de tots els partits (inclòs el seu) estan de mostra i no valen per a res: els xorissos, de tots els partits, al jutjat.

  • No, aixó haurà de preguntar-ho al govern municipal.
   Si m’ho pregunta a títol particular, opine que una de les principals errades ha estat, per exemple, el fracàs, per unes o altres circumstàncies, dels plans per a posar en marxa sòl industrial a Carcaixent, la falta de major control en el funcionament de la empresa municipal Procarsa o defectes de coordinació entre diverses àrees municipals.
   Al contrari que vostés, que fan del tema urbanístic la seua bandera, pense que no s’ha produit cap desgavell urbanístic a Carcaixent en estos anys. Tot al contrari:. s’ha fet molta obra pública, la major part encertada, en bona part gràcies a les subvencions que s’han obtés de les administracions.

  • La mateixa que vostés desde l´oposició!!! Mantindre a les mateixes persones més de 16 anys. Viva la poltrona!!! No la soltaràn no!!!

 3. Cada día que pasa el Bloc se supera en sus notas de prensa y son ellos los que critican a otros políticos. ¡¡¡¡ estamos apañaos con esta gente !!!
  Ya no saben como disimular que hacen oposición pero sin hacerla.

  ¿Pero ustedes pueden creerse que muchos de los que ellos denominan «desficasis urbanistics » del PP han podido llevarse a cabo sin la ayuda de la «oposición» ? ¿ porque tanta abstención por parte de la » oposición » ?

  ¿Álguien se cree que el Bloc no sabía que la refinanciación de unos préstamos con un coste añadido de 1.000.000 € , era para poder comprar y derribar el edificio de Correos ? ¿ Se opuso el Bloc a esa operación ? NO
  ¿A que coño están jugando esta gente? ¿A que coño se ha estado jugando durante tantos años en los que el PP tenía el gobierno municipal ?
  ¿Sabría el Bloc alguna forma de parar esa operación urbanistica caprichito de la alcaldesa ?Seguro que si y algún día seguro que nos enteramos TOC TOC TOC

  ¿Porque el Bloc ha actuado y actua de esta manera ? ¿Acaso es una política de partido o sólo ocurre aquí en Carcaixent ?

  En mi opinión en este pueblo , desde hace muchos años se ha estado gestando una clase política , una gente que ha estado basando su modus vivendi en ingresos dependientes de un cargo político.Con las vacas gordas no ha habido problema ( era muy fácil esconderlo ) pero en vacas flacas y con gente controlando( y que informa al ciudadano ) , se les está viendo el rabito.
  La pérdida de la mayoría por parte del PP a forzado a un pacto político (expreso)y que todos creo que tenemos claro en lo que consiste ( je je ) , lo cual nos demuestra la forma en que Lola a gobernado todos estos años y de la existencia de otros pactos políticos ( tácitos ).

  Sr. Ferris , tendrá usted que cotejar la información que le han dado desde el Bloc-Carcaixent y , si lo hace , seguro que su sorpresa será muy expresa.

  • bloquer , incluso usted mismo ,empieza a utilizar el mismo lenguaje que Lola Botella alcaldesa de Carcaixent cuando tachaba de » Torquemada » en la prensa a la Sra. Calatayud.
   ¿Encuentra usted alguna similitud entre los terminos» Herejes» y «Torquemada» ?
   Jaaaaaaa Jaaaa Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa
   ¿Hasta que punto llega su coincidencia política ?
   Me esta usted empezando a preocupar , porque hasta la fecha , sólo basaba el pacto en términos económicos pero nunca me hubiera imaginado nada a nivel ideológico.Me estoy dando cuenta que es totalmente cierto de que el poder cambia a las personas y a sus ideales.
   Tenga usted mucho cuidado o puede acabar necesitando también de alguna pastilleta. TOC TOC TOC.

 4. Carcaixent bonifica un 33% la cuota del agua y la planta de filtros estará lista a final de mes de septembre.

  No tinc res més que dir. Vergonya tindria JO si fora Alcalde o del partit.

  • Aleshores jo no veig cap motiu perquè les dos afirmacions s’han complit del tot!.
   Conforme es va comunicar, TOTS els abonats tindran una reducció del 33% en el seu rebut corresponent al pròxim trimestre, en la part corresponent al consum d’aigua .
   I d’altra banda, la planta de filtres es va finalitzar a finals de setembre, tal qual es va dir, es va posar immediatament en funcionament i, una vegada rebuts els resultats de les analítiques i donada l’autorització per part de les autoritats sanitàries, hui, 24 d’octubre, l’aigua s’ha tornat a declarar APTA per al consum i així s’ha comunicat als ciutadans.
   Per molt mal que a vosté li sàpiga, tot correcte!. O no?.

 5. Ja ho he dit en més d’una vegada: si el poble de Carcaixent sabera EXACTAMENT de quina forma actua l’equip de govern, no només no guanyarien eleccions, sinò que haurien de fer com l’alcaldesa (no deixar-se vore massa pel carrer). Això com a poc….

  Només he de dir una cosa: seria digne d’estudi l’evolució de la situació patrimonial dels regidors de l’equip de govern durant els anys que porten a l’Ajuntament. Si fa falta dir que lo blanc és negre, doncs es diu. Sense problemes.

  En fi….i parlar de Blasco, Cotino, Fabra, etc…..la «cosa nostra». I ahí estan, vivint de luxe a costa del contribuent.

  • Tampoc no cal que es calfe vosté massa el cap amb eixe tema: sols ha de consultar les declaracions patrimonials de cada regidor, on s’arreplega tot el seu patrimoni i les variacions en el mateix. Per si vosté no ho te clar, resulta que son dades públiques i ja han estat publicades als medis de comunicació, regidor a regidor, de la pràctica totalitat de pobles.

 6. Sí clar, ens deixava vore com ha augmentat el nivell de vida dels regidors. Per lo vist, més d’un necessita del càrrec polític per a poder pagar lletres….

 7. sr, kako, pense igual que voste, aci, desde fa uns quants anys, hi ha una mini-oposicio, que es veu, que soles s, ha enterat de les coses xicotetes, l`unic que va fer una oposicio forta, en el seu moment, va ser el sr juanito, pero clar, feren com fa el madrid, el fitxaren, va ser l`unic que va parlar de qui eren els terrenos que rodejaven carcaixent, on s`ha instalat eroski, piscina etc,qui va dir tame, qui estava darrere, de les empreses, que volien fer els poligons,etc etc, pero, no se, crec, no se per quin motiu, que algu del bloc, no li interesa fer una oposicio massa forta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here