Daniel Carbonell, reelegit secretari local del Bloc de La Pobla Llarga

0
343

 Recement s’ha realitzat el I Congrés local del Bloc a la Pobla Llarga després de la 3a edició de l’esmorzar tradicional d’octubre, on s’ha reelegit al secretari local Daniel Carbonell Barberà per unanimitat. Amb tots els objectius complits en aquestos dos anys, formació del col•lectiu,  primera llista electoral, primera campanya electoral i els millors resultats de l’historia del bloc en les eleccions  autonòmiques i estatals, s’han plantejat nous objectius: seguir millorant amb resultats històrics en les eleccions europees i autonòmiques i posar per primera vegada un regidor valencianista al nostre ajuntament.

El secretari local  ha afirmat que “Estem segurs de que aconseguirem els nous objectius ja que el més difícil ja ho hem fet, sense nosaltres no hi haurà canvi a la Pobla Llarga, el nostre regidor serà la clau del canvi” també anima a tota la gent del poble a participar en el projecte.

Comunicat del Bloc

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here