L’Ullal Cultural d’Algemesí rendix homenatge a Josep Lluís Bausset i Eduard Sarrió

0
491

 

Josep Lluís Bausset

En el marc de les jornades culturals que organitza la Nova Muixeranga d’Algemesí, Muixerola 2012, l’associació cultural d’Algemesí L’Ullal Cultural –convidada a fer la inauguració d’aquestes jornades farà un acte d’homenatge a dos homenots de la Ribera, Josep Lluís Bausset i Eduard Sarrió, a la Casa Cantonera d’Algemesí, el proper dimecres dia 17 d’octubre, a les 19,30 hores.

Tot seguint amb les activitats que duu a terme des de la seua fundació a inicis de l’any present, L’Ullal Cultural ha estat proposant iniciatives relacionades amb la cultura valenciana, el seu reconeixement i promoció. Després d’haver fet ja unes jornades sobre Joan Fuster, volem ara retre homenatge a dues figures no tan conegudes del valencianisme riberenc.  El seu recent traspàs ens ha privat de dos persones que amb una labor dilatada i discreta han fet un gran bé al nostre país. Sempre des d’una estima profunda a les seues arrels, a la seua cultura i la seua llengua, feren el possible per difondre entre els seus conciutadans l’amor a tot allò que creieren irrenunciable per al nostre poble: la pilota, l’art, la música…

L’Ullal Cultural ha convidat a dos persones ben coneixedores de la trajectòria d’ambdues figures perquè ens en parlen. Així, Santi Vallés, filòleg i biògraf de Bausset, glossarà, una vegada més la figura de l’homenot de l’Alcúdia. Per la seua banda, Vicent Niclòs, psicopedagog i professor de l’escola Maria Auxiliadora d’Algemesí, i bon coneixedor de Sarrió i de la seua trajectòria biogràfica, farà el mateix, amb l’homenot d’Algemesí. L’acte continuarà amb una projecció d’imatges i vídeo sobre ambdós personatges, així com una tertúlia amb el públic. Clourà amb una degustació de fogassetes i mistela a la mateixa Casa Cantonera.

Carmel Ferragud /President de L’Ullal Cultural d’Algemesí

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here