Carcaixent passa dels Moros i Cristians d’ahir a la Festa del Cavall de hui

0
315

Els carrers de Carcaixent presentaven,anit, una gran animació sobre tot al voltant de la Fira Medieval, la tradicionalsl fira d’atraccions i l’Entrada de Moros i Cristians amb la desfilada de comparses procedents d’Alzira, Llutxent i l’Olleria.

Els amants al teatre gaudiren al Magatzem de Ribera d’una obra clàssica valenciana com és «Besos» de Carles Alberola i fins altes hores de la matinada, l’ambient va continuar amb l’espectacle, «Fiebre del sábado noche».

Per a hui diumenge destaca la Festa del Cavall, el Mercat Medieval, el Volteig de campanes i la dispará de 21 salves, junt l’eucaristia al patró Sant Bonifaci i l’actuació de El Bolero de l’Alcúdia, al Teatre Don Enrique, a partir de les 19,30 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here