La UD Alzira promociona el partit davant el Ribarroja amb un 2×1 en les entrades

0
422

La directiva de la UD Alzira vol atraure més espectadors al Suñer Picó i per trobar més suport demà diumenge davant el Ribarroja ha anunciat una promoció de 2×1 per a les entrades a este partir que començarà a les 17 hores.

Una promoció que servix tant per a les en5trades de general com per a les de tribuna, segons el com unicat dels dirigents blaugranes. Els preus seran els mateixos fixdat des de principi d’esta temporada; es a dir 8 euros en general i 12 la de tribuna. Esta mesura no influeix per als abonats del club que poden seguir  accedint als encontres del Suñer Picó amb el pase de la temporada.

La directiva, que presides, Javier Pérez
En proximos partidos se irá informando de las nuevas promociones y sorpresas (para abonados y no abonados) que haran mas atractivo visitar el Luis Suñer Picó y disfrutar de una buena tarde de fútbol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here