Indignació i confusió al 9 d’Octubre a Alginet /Opinió: PP-Alginet

0
384

Indignació i confusió és el que van sentir els pocs veïns d’Alginet que és van acostar a la plaça per vore com el quatripartit organitzava la festa de la Comunitat Valenciana.

Tot i que el propi alcalde va informar que els actes és desenvoluparien de la mateixa manera que l’any passat, res més lluny de la realitat. Des del Partit Popular pensem que el quatripartit s’ha burlat de la Senyera, de l’Himne de la Comunitat i dels valencians.

Cada Ajuntament és lliure d’organtizar els actes al voltant del 9 d’Octubre de la manera que millor considere, però pensem que si d’un Ajuntament ix la Senyera aquesta deu d’anar acompanyada de tot el protocol i la solemnitat que com a un dels simbols de la Comunitat Valenciana li pertoca.

També l’Himne de la Comunitat, un altre dels símbols de la Comunitat Valenciana, va ser menyspreat en haver sonat tan sols la primera i l’última estrofa.

Durant els darrers quatre anys el Partit Popular s’ha preocupat d’organitzar els actes com cal, dotant a la Reial Senyera i a l’Himne del rescpecte i solemnitat que requereixen, tant Durant la baixada i puxada de la Senyera des del balcó de l’Ajuntament com durant la processó cívica.

PP-Alginet

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here