Dos mestres del Garcia Sanchiz d’Alzira participen a Hongria en un claustre del projecte Comenius

0
463
Representants del Garcia Sanchiz a Hongria

Durant aquests dies, concretament del 3 al 7 d’octubre, el Ceip Federico Garcia Sanchiz ha desplaçat a dos representants del claustre al meeting educatiu que està celebrant-se a Budapest (Hongria). El meeting pertany al projecte Comenius subvencionat per la Unió Europea i el Ministeri d’Educació Espanyol i on el centre Alzireny va entrar com a participant el passat curs.

A la reunió estan tractant-se temes com conèixer els diferents sistemes educatius de cadascun dels nou països participants, preparar tasques educatives per a la millora de la comunicació lingüística en angles entre l’alumnat i compartir experiències educatives per a fomentar una millora en la formació de l’alumnat. Aquestes reunions son una gran oportunitat per millorar l’escola gràcies al feedback que rep el claustre després de les visites realitzades a cada país i la posterior aplicació al centre.

El col·legi Federico Garcia Sanchiz s’ha convertit en aquests últims anys en un referent educatiu a la Comunitat Valenciana gràcies a la participació en nombrosos projectes que han millorat substancialment la formació integral de l’alumnat, el seu coneixement de l’anglès i augmentant els resultats acadèmics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here