El PP critica que no se honre a la Senyera i l’Himne a Sueca

3
259
El PP de Sueca celebra el 9 d’Octubre a El Perelló

Un any més el Grup Municipal Popular de Sueca ha participat en actes commemoratius de la festa del 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana.

S’havia intentat, una vegada més també, el consens i que l’Ajuntament albergara almenys un acte institucional en què estigueren presents els símbols oficials que ens representen: la nostra bandera oficial, la Senyera, i que poguera sonar l’himne oficial de la Comunitat Valenciana, reconegut com l’himne de tots els valencians i valencianes en el nostre Estatut d’Autonomia, aprovat este amb un ampli consens, no sols pel Partit Popular.

El Partit Popular de Sueca lamenta que siga el nostre un dels poquíssims Ajuntaments on no s’honra a la nostra bandera ni sona el nostre himne en el dia oficial de la nostra Comunitat. No despreciem altres manifestacions culturals i/o històriques, només pretenem fer complir la legalitat, però un any més Sueca es distingix per l’absència del rigor institucional.

No obstant això, en el Partit Popular som conscients que un dia com hui cal estar celebrant la nostra identitat i estar junt amb la resta dels ciutadans en aquells actes que creiem ens representen a tots. Així, hem estat presents tant en els actes organitzats a El Perelló (on si s’és fidel als actes institucionals) i en Sueca, en el Saló de Plens, junt amb els escolars de Sueca que han concursat un any més fent dibuixos sobre el Rei Jaume I.

El Partit Popular espera poder continuar treballant amb l’esperança de poder, algun dia, celebrar en l’Ajuntament, la casa de tots, un acte que ens represente i ens dignifique com a valencians. Mentres és desig del Grup Popular que tots, valencians i valencianes, hàgem disfrutat del nostre dia.

Comunicat del PP Sueca

3 Comentarios

  1. Pero hombre, señores del PP de Sueca, como pueden ustedes presumir de celebrar el día nacional de la Comunidad Valenciana, si son ustedes precisamente y con el señor Fabra al frente, los que se están cargando la fiesta. ¿No son ustedes los que quieren ningunearla trasladandola al lunes?
    Ahora bien, si tanto interés tienen en celebrar el 9 de octubre, vengan a Alzira porque el PP, osea los suyos, en Alzira ni se han enterado de la celebración. Ni Señera ni himno ni nada de nada.
    La verdad es que ustedes dan pena.

  2. Anda, mira a los del PP con la señera catalana. A que esperan para ponerle una denuncia ante el juzgado a ese ayuntamiento catalanista?

  3. señores del PP de Sueca, en Alzira su partido fue el que decidio no realizar ningún acto para rendir homenaje a la señera ni sono el himno de Serrano. De que se quejan, miren a su partido y recapaciten a la hora de criticar, al menos en Sueca el Ayuntamiento celebro el 9 de Octubre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here