Alzira estudia fer altra Fira Comercial en abril davant l’èxit de la d’octubre (Videos ATV)

0
417
Satisfacció generalitzada entre els expositors

L’Ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial faran una enquesta entre els expositors participants en la IV Fira Comercial Alzira Oberta, sobre la proposta de convocar una segona mostra anual en la primavera «en els mesos de març ó abril» segons ha manifestat a Riberaexpress el regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios.

L’èxit d’assistència i de vendes de la finalitzada, anit, ha fet que molts dels comerços siguen partidaris d’exposar els seus productes també durant la pròxima primavera. El president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Pepe Villaba, considera que esta mostra deu de ser «una fira multiplural en la que estiguen representats tots els sectors».

Segons  una enquesta realitzada per este diari digital entre la majoria dels establiments, els seus gerents s’han mostrat «molt satisfets» davant l’elevada assistència de públic d’esta edició que ha sigut «prou superior a la de l’edició anterior». Tots ells estan disposats a repetir en la pròxima fira comercial.

Tapes a un euro

Mentre uns expositors han aprofitat la mostra per «donar-nos a conèixer», com és el cas de la clínica dental, «Dent amb Dent», Tapidecor, Puntomueble i d’altres, casos com el Metro, Base i Menuts, han fet bones vendes durant els cinc dies que ha durat la fira.

Un dels que més satisfet estava és Toni, de la Despensa del Gourmet, comerç de productes gastronòmics delicatessen qui assegura, «repetiré» davant la bona acollida de les seues tapes, «el secret ha sigut ficar-les al preu d’un euro», ens confessa.

La millor de les quatre edicions

Eufòrica es trobava, ,anit, poc abans de tancar la fira, Mai Hidalgo de Metro; «ha sigut el millor dels quatre anys, la gent s’ha animat i ara cal seguir invertint». En Tapidecor la seua gerent, Ana, explicava a Riberaexpress que «l’objectiu no era fer vendes, sinò contacgtar amb nous clients i la gent ha acodit en major número que l’any passat». Tapidecor ha aprofitat la fira per donar a conèixer la nova línia de decoració en banys i cuines amb un preus molt competitus.

Donar-se a conèixer

Tambés estaven contents els tres socis de Puntomueble, per a ells ha estat «una fira molt positiva perquè ens ha permés donar a conèixer la nostra botiga que encara és prou desconeguda». Vicky, la gerent de Dent amb Dent, clínica que ha participat, per primera vegada en la mostra, reconeixia que «ha estat una bona experiència davant l’acceptació que hem tingut, no hem ficat res a la venda, el que simplement voliem és que la gent ens conega i eixe objectiu l’hem complit». El repartimen gratuït de mostres de pasta de dents ha tingut molt d’èxit sobre tot entre els menuts que repetien en les seues visites a la jaima d’esta clínica dental.

Segur que repetiré

Amparo de «Menuts», estava «contenta», els preus «molt assequibles han estat la base de l’èxit i la gent «ha comprat tant roba d’hivern com d’estiu» i mentre tancava definitivament l’exposició deia «segur que repetiré».

La Fira va estar molt, anit, animada amb els boleros del Grup de Dances Alzira que va recòrrer la Plaça Major, dins les celebracions del 9 d’Octubre.

Tant o més satisfetes que ninguna estan les tres presidentes d’AFA, Antonia, ADAFIR, Mª Carmen i d’ASPANION, Reme davant la » magnífica i fructífera resposta solidària» dels alzirenys que han acodit a la jaima per comprar rifa ó asaborir els dolcets i salaets fets per membres d’estes tres entitats d’Alzira.

 1) VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/z055.html

 2) VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z058.html

 3) VIDEO ALZIRA TÉ VEUhttp://www.alzirateveu.es/z062.html

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here