Polinyà celebra el Dia Nacional dels Valencians i la Trobada d’Artistes Locals

0
334

Polinyà de Xúquer celebra el 9 d’octubre amb un ventall d’actes i activitats organitzats per l’Ajuntament i on la participació ciutadana es clau. Com a novetat d’enguany es sumen els actes del Dia Nacional dels Valencians i la Trobada d’Artistes Locals. A més la Trobada ha afegit artistes convidats: Del mon de la pintura una exposició de Vicent Borrás i Xesco Màñez, «Entre fum i fumerals»; una ocasió excepcional per disfrutar d’una tècnica mai vista: quadres pintats amb fum.

També com a convidades el Grup de Bolilleres de Favara. Afegiu màgia, actuacions, balls, música de tabal i dolçaina a càrrec del Grup El Porrat, de Polinyà, i molt més..

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here