El restaurant Sant Bernat de Carlet guanya el V Concurs de Putxero a l’Alcúdia i Casa Granero el de kaki

0
469
El Putxero del restaurant Sant Bernat

El restaurador, Enrique Machí, que fa pocs mesos ficà en marxa a Carlet el restaurant Sant Bernat, ha sigut el guanyador de la V edició del Concurs de Putxero Valencià celebrat esta vesprada a l’Alcúdia. El segon premi ha sigut per al restaurant Miguel de l’Alcúdia i el tercer per a La Visteta de Barx.

Pel que fa al de Postres de Kaki de la Ribera, el guanyador ha sigut, Casa Granero de Serra, per davant de Miguel de l’Alcúdia i Gambrinus de Set Aigües.

Machí, ha acumulat experiència en este món de la restauració regentant, durant varios anys, el restaurant del Club de Tenis l’Alcúdia. En conèixer la decissió del jurat mostrava la seua total «satisfacció» per este premi i ha dit que el secret està en utilitzar » carn i verdura de qualitat».

El jurat estava format pels regidors de  l’Ajuntament de l’Alcúdia Josep Lluís Millo i Pepe Cebrià; la presidenta de  l’Associació de mestreses Tyrius, Elena Giner; els restauradors Antonio i Juan  Carlos Galbiris i Fausto Clemente,  l’enoblogger Riki Wigley, el  periodista, escriptor i crític gastronòmic Emili Piera i el guanyador de  l’edició anterior del concurs de Putxero, Carlos Santonja, del restaurant  Amadoiro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here