La Volta a Peu a Carcaixent s’estrena en el Circuit de Carreres de la Diputació amb 2.000 atletes

2
384
Trofeu

Carcaixent es prepara per a que la XXXIII edició de la seua Volta a Peu, la més veterana de tota la comarca, es celebre este any d’una forma molt especial. Per primera vegada en la seua llarga història, la prova forma part del XV Circuit de Carreres de la Diputació de Valencia i renirà a prop de 2.000 participants, des de la categoria sénior a la de veterans, hui diumenge 7 d’octubre a les 11 del matí.

La prova es disputarà sobre una distància de 10.000 metres sobre un traçat mixte que recorrerá alguns dels principals carrers de la ciutat, entre altres l’Avinguda Apotecari Bodí, Gandía, Avinguda José Vidal Canet, Santa Ana, Emilio Donat, Carlos Gomis, Sebastián Hernández o San Antonio i també per distintes vies rurals, com ara el Camí del Rajolar o el Camí del Barranquet, travessant zones d’horta amb el paissatge típic d’una ciutat que es coneguda com a “Bressol de la taronja”.

Per al Regidor d’Esports, Ino Signes, “*organitzar esta edició de la volta a peu està sent possible gràcies a la col·laboració i treball coordinat del Club d’Atletisme, de l’Ajuntament de Carcaixent i del Centre Comercial Ribera del Xúquer*”.

La exida i meta estaran situades en l’Avinguda Apotecari Bodí, davant de l’entrada del Centre Comercial “Ribera del Xúquer”, patrocinador principal de la prova. Segons Signes, “*la col·laboració del Centre Comercial Ribera del Xúquer no sols ha fet possible oferir samarretes a tots els participants que permet la inscripció i tots els col·laboradors, sinò també posar a la seua disposició 2.000 places individuals d’aparcament al matex costat de l’eixida, la qual cosa representa una gran comoditat per als esportistes*”.

La prova mantindrà les categories habituals: sénior (de 18 a 34 anys), veterans hòmes “A” (de 35 a 44 anys), veterans hòmes “B” (a partir de 45 anys), veteranes dones “A” (de 35 a 42 anys) i veteranes dones “B” (a partir de 43 anys), amb 3 trofeus per a totes les categories i als millors atletes locals. No obstant els participants tindran a la seua disposició la major atenció (samarretes, avituallaments, aparcament, trofeus, xip de control de temps, assistència mèdica…) la XXXIII Volta a Peu a Carcaixent “*continuarà sent una de les poques proves gratuïtes que continuen al calendari, una petició del Club d’Atletisme de Carcaixent que l’Ajuntament ha volgut mantindre*, *així com la necessària austeritat i control pressupostàri que ha fet possible organitzar una carrera per a 2.000 persones amb menys de la meitat de despeses que l’edició anterior*”., segons el regidor d’Esports.

Canal 9 realitzarà un complet reportatge d’esta prova que s’emetrà el diumenge següent i tots els participants estaran coberts per una assegurança individualitzada d’accidents esportius, per a cobrir qualsevol eventualitat que poguera produir-se. Desde l’Ajuntament de Carcaixent es convida a tots a participar de l’ambient festiu i saludable d’esta nova edició de la Volta a Peu a Carcaixent.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here