El Villarreal fa doblet en la màxima categoria del TORCAF futbol- 8 on els alevins del Xúquer i els benjamins del Plus Xátiva guanyen la sèrie B

0
371
L’aleví del Villarreal campió del TORCAF

La final de la categoria aleví sèrie A entre el Villarreal i el Valencia passarà a la història d’este torneig davant l’excel.len nivell dels dos equips, l’emoció i la competitivitat mostrada pels seus jugadors. Un gol dels valencianistes a les acaballes de partit ficà l’empat (1-1) en el marcador, però en la tanda de penals els groguets estigueren més encertats en transformar els tres llançaments per un dels blanquinegres. El tercer classificat ha sigut el Levante que derrotà el CFB Gandia (2-0) en la final de consolació.

Els castellonencs s’imposaren per 1 gol a 0 al València en la final de benjamins en altre encontre de màxima igualtat. En esta categoriala tercera posició també ha sigut per al Levante, que guanyá a la UD Alzira per 2 gols a 1.

Pel que fa a la sèrie B, el campió aleví ha sigut el Xúquer CF, una escola que aglutina a varies localitats de la Ribera Baixa, que es va impossar en la final al Manocmunitat per 4 gols a 2. En la final de consolació la UD Alzira va derotar per 2 gols a 0 el Ciutat d’Alzira.

Mentre en benjamins el campió ha estat el Plus Xátiva que derrotà en la final a l’AT Carcaixent, el Xúquer ha quedat tercer i l’Alberic Promeses el quart.

El trofeu Fernando Sierra al millor jugador de cada categoria han recaigut, en alevins, a Cristian Vasilakis del Valéncia i Javier Yaihovi del Mancomunitat. Mentre en benjamins els millors foren Rdrigo del Villarreal i Alejandro del Plus Xátiva.

L’escola organitzador del torneig, la Ciutat d’Alzira FB, ha fet una valoració «molt positiva» d’esta VI edició del TORCAF, entre altres coses perquè ha batut el record d’assistència en superar  els 3.000 espectadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here