La IV Fira Comercial Alzira Oberta oferix un ample ventall de productes a preus de crisi (Video ATV)

0
335

La IV Fira Comercial Alzira Oberta aglutina 27 comerços i establiments dels més variats sectors amb la finalitat d’oferir un ample i variat ventall de productes que siguen atractius al consumidor tant per la seua qualitat com pels seus preus competitius.

Als estand instal.lats a la Plaça Major els visitants podran trobar, des de trages de novia a roba de menuts, passant per indumentària valenciana, tendes d’esports, de fusteria i cristaleriam mobles, decoració, electrodomèstics i restauració.

Una mostra que ha estat inaugurada pel secretari autonòmic de Comerç i Consum, José Monzonís, pel regidor de Promoció Econòmica, José Luis Palacios i pel president de l’Associació Empresarial Alzira, José Villalba.

La Fira Comercial, que estarà oberta al públic dissabte i diumenge entre les 10 i les 22 hores oferix, a més, una zona d’animació infantil amb castells unflables i diversos tallers de maquillatge i globoflexia, de pintura, manualaitats i jocs tradicionals entre d’altres.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/z055.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here