EU de la Ribera protesta demà a l’Alcúdia per a reivindicar la Línea 1 de FGV

0
273
Dos trens de Metrovalencia

Militants i regidores i regidors d’Esquerra Unida del País Valencià en la comarca de la Ribera es concentraran el proper dissabte dia 6 d’octubre a les 12 hores en l’estació de l’Alcúdia. EU de la Ribera Alta considerà molt greus les intencions de deixar sense serveis a més 100.000 usuaris dels pobles de la nostra comarca que tenen el FGV. Des d’Esquerra Unida hem realitzat reiterades peticions demanant el desdoblament del traçat, que milloraria el temps d’arribada a Valencia, i denunciem que en 17 anys no han fet quasi ninguna inversió.

Per a EU de la Ribera la paralització de l’administració autonòmica es intolerable i pel que sembla esta deixant enfonsar-se aquest mitja de transport poc contaminat i eficient que dona cobertura a més de 100.000 persones, i que de continuar així perdrà totalment la seua utilitat de rendibilitat social i de servei públic. Des de la nostra formació considerem que les darreres declaracions de dirigents polítics del Partit Popular qüestionant la seua eficiència, els retalls del govern del Sr President del Govern, i la crisi ocasionada per els bancs i especuladors, es tradueixen en una preparació per al tancament definitiu d’aquest tram, deixant-lo morir per falta d’inversió i millora.

Asensi Garcia, coordinador comarcal d’EUPV de la Ribera Alta: “seria molt interessant connectar la línea 1 amb la línea 2 de rodalies de Renfe en la Pobla, si es potencien les dues línees de ferrocarril es permet una comunicació de quasi tots els pobles de la Ribera. Des de la nostra formació instem a totes les administracions públiques a millorar la connectivitat entre els distints tipus de transports públic en la comarca.”

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here