Alevins, benjamins i prebenjamins disputen el TORCAF este cap de setmana (Video Alzira Té Veu)

0
176
La segona part de la IV edició del TORCAF corresponent a les categories de futbol-8, començarà este divendres per la vesprada a la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar.
Les categories benjamins i alevins de la sèrie B obriran el torneig a les 17,30 hores amb els encontres Ciutat d’Alzira – Xúquer i  UD Alzira B – Alberic Promeses, tots dos conjunts benjamins.
El torn dels alevins començarà a les 19,15 hores amb els encontres entre el Ciutat d’Alzira A – Carlet EMF i Ciutat d’Alzira B – UD Alzira B.
El dissabte pel matí està reservat per a les categories alevins i benjamins de la sèrie A en el que participen les escoles del València CF, Levante UD, Villarreal CF, UD Alzira, Plus Xátiva, Tavernes, CFB Gandia i Sueca Promeses.
Estes categories tant els conjunts de la sèrie A com els de la B disputaran les semifinals i finals el diumenge dia 7 a partir de les 9 del matí a Tulell.
Finalment la categoria de prebenjamí jugaran tots els encontres, incloses les finals, dissabte a partir de les 4 de la vesprada.
Gabinet de Premsa
CIUTAT D’ALZIRA FB

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here