Una gosseta mor durament maltractada per varios menors en L’Alquerieta

3
329
Laa gosseta maltractada en el facebook de Lacua

Una gosseta perduda en el polígon Tisneres ha aparegut morta, en haver sigut fortament maltractada, en un contenidor del barri del’Alquerieta. Els seus propietaris havien ficat un anunci en la Protectora d’Animals d’Alzira, «Lacua»,

sobre la seua dsaparició en el polígon industrial pròxim a l’Hospital de la Ribera. Fins i tot advertien que patia atacs epilèctics i per tant necessitava medicació.

Fonts de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta, han assegurat a Riberaexpress que la gosseta l’havien vist el passat diumenge en mans d’uns menors que des d’una bicicleta l’arrossegaven pels carrers dels barri. Fins i tot sembla que va morir «apallissada» i després dipositada en un contenidor, on va ser descoberta pel veïnat. Des de l’associació de veïns van donar part, el mateix diumenge per la nit, a la policia local però «ens manifestaren que no podien vindre perquè estaven cobrint la processó de la Mare de Déu del Lluch».

El maltractament d’aquesta animalet que, a més estava malalt, ha causant una forta indignació entre els dirigents de l’organització veïnal i la barriada en general de l’Alquerieta.

3 Comentarios

  1. que lastima que sigan pasando este tipo de cosas, no se si esto tendra alguna consecuencia para estos menores,pero debería, pq para la gente que tenemos mascotas, son como uno mas de nuestra familia y nos duele saber que ocurren cosas asi y que no hay una ley que nos ampare y proteja.
    a la familia de esta preciosa perrita, decirle que es una lastima que haya gente tan malnacida capaz de hacer sufrir a una gran amiga y compañera de juegos, como seguramente seria. lo siento.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here