EU-Algemesí denuncia la falta d’inversions al carrer Sant Benet que es va inundar el divendres

0
448
Pere Blanco

El passat divendres 28 de setembre els veïns i veïnes del Carrer San Benet i adjacents tingueren que fer front a degotar l’aigua que els va entrar en les cases, provocat per les intenses pluges que es van registrar pero també per la falta d’inversió en infraestructures, ja que les canonades tenen més de 20 anys i l’augment de la construcció fa que s’hagin quedat obsoletes.

Per a Pere Blanco, portaveu d’EU a l’Ajuntament d’Algemesí, ‘estem pagant la falta de planificació i les inversions innecessàries en el mercat municipal i altres edificis d’alt manteniment, mentre que una gran part de ciutadans tenen que fer front a esta falta de previsió’. Segons a pogut saber EU per alguns dels afectats ja fa temps que davant de les pluges son freqüents els problemes per absorbir l’aigua, provocant nombroses borses d’aigua al llarg de la zona afectada. Per altra banda, el 28 de setembre i davant la petició d’alguns veïnes a la policia municipal per tallar el trànsit i poder traure l’aigua que havia inundat les cases no es va constatar cap mesura per part de les autoritats.

EU demanarà incloure als propers pressupostos municipals del 2013 un pla per renovar i eixamplar la capacitat de les canonades en la zona afectada, així com extremar les mesures de neteja del clavegueram, que ja porta molt de temps sense cap tipus d’inversió. Per a Pere Blanco ‘no podem invertir en edificis de dubtosa utilitat però ben visibles i deixar el que es veu sense cap’.


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here