«El Messies» de Haendel tancarà els actes del 25 aniversari del Cor Madrigal el 9 d’octubre

0
342

L’església parroquial de Benifaió serà l’escenari on el Cor Madrigal pose el punt i final a la celebració del seu 25 aniversari. La cita serà dimarts que ve 9 d’octubre, festivitat de la Comunitat Valenciana, a les 17:00 h a través d’un concert amb la interpretació de la famosa obra «El Messies» de Haendel, dirigida per Candi Escrivà i amb l’actuació de l’Orquestra barroca Scelta Nova. Una orquestra amb músics professionals on a través d’instruments barrocs i amb les veus de quatre solistes (soprano- Tanya Duran, contratenor- José Hernández, tenor- Francisco Fernández i baríton- Lluís Fernández) posarà el punt i final a una àmplia programació que el Cor Madrigal ha celebrat durant diversos mesos amb motiu de les seues bodes de plata.

L’obra estarà interpretada en valencià i els assistents, a un preu de 3 euros per localitat, podran disfrutar d’un gran espectacle musical i vocal durant tres hores i mitja. Com assenyalen des del Cor Madrigal «el públic podrà seguir a més els textos cantats amb un esplèndid programa de mà que hem elaborat per a l’ocasió».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here