El Bloc de Carcaixent porta les obres de la potabilitzadora de la Garrofera al seu Congrés Nacional

20
536
Maqueta de la potabilitzadora

El carcaixentí Rafa Oliver membre de l’Executiva Nacional

El passat cap de setmana s’ha celebrat a la Universitat Politècnica de València el 6é Congrés Nacional del Bloc, un congrés on el col·lectiu de Carcaixent ha estat ben present.

Atenent la quantitat d’afiliades i afiliats amb que compta el col·lectiu municipal, que es va veure incrementada sensiblement després de les últimes eleccions, el Bloc de Carcaixent va aconseguir 8 delegats i delegades en les dues ponències que es debatien. Aquests dos documents -un estatutari i organitzatiu i l’altre polític- amb el lema #perunhoritzódevidadigna, marcaran la línia a seguir pel partit en els pròxims anys i van ser aprovats amb amplíssimes majories.

Els delegats i delegades dels diferents col·lectius van poder aportar propostes de resolució per a ser votades i incloses, en cas d’aprovació, en els projectes que el partit porte endavant en els pròxims mesos. Amb eixa finalitat, Ivan Martí, regidor de l’Ajuntament de Carcaixent, en nom del col·lectiu local, va presentar una proposta de resolució per instar el govern a realitzar les obres necessàries per a que la potabilitzadora de la Garrofera siga una realitat i puga abastir a tota la Ribera d’un aigua potable de qualitat que meresquem. La proposta va ser aprovada sense cap vot en contra.

Posteriorment es va procedir a l’elecció de la nova Executiva Nacional i del Secretari General, on Enric Morera va eixir reelegit amb una majoria quasi unànime. En aquesta nova executiva Morera ha volgut comptar amb el carcaixentí Rafael Oliver, com a secretari de formació. Oliver també ha format part de l’equip redactor de la ponència estatutària i organitzativa debatuda i aprovada en el congrés.

Rafa Oliver

Aquest 6é Congrés Nacional del Bloc ha sigut tot un èxit tant per la altíssima participació, com per la qualitat de les ponències, com per la gran presència en les xarxes socials on pràcticament s’ha pogut seguir el congrés al minut, així com també pel resultat en l’elecció del Secretari General, ja que ha quedat demostrat el suport de tots els col·lectius a un Morera que va proclamar que diumenge era el primer dia del canvi polític al País Valencià.

20 Comentarios

  • según dicen las malas lenguas, hay una marejada de fondo en el Bloc local entre unos que quieren que continúe el Sr. Salom y otros que quieren que sea Rafa Oliver, que a su vez ya se va dejando ver en algún que otro acto político local!!!

   • La ignorància és tan atrevida! O millor la mala fe? El Bloc és un equip i Paco, Ivan, Vicent, Vicent Lluís, Desirée, Rosa, Maria Josep, Agustí, Rafa, Ruben, Amparo, Tere, Salvador, Sam, Salva, Ximo, Javi i molts altres són tots importantíssims.

 1. Yo no soy del Bloc – Compromís, pero creo que ya va siendo hora de que Paco Salom y Vicente Albelda, dejen paso a nuevas personas dentro de ese partido

 2. Que Santa Llúcia vos conserve la vista… pahabernosmatao! Aneu elucubrant sobre el que passa al bloc que mentre nosaltres seguim treballant: amb Rafa, amb Vicent i SOBRETOT amb Paco. I el que és més important, JUNTS que sembla que és el secret, som un equip. Però ja dic, aneu fent quiniel-les…

  • no desvieu l´atenció que tot el món ja està enterant-se de qui sou i del que feu.
   Per cert, en aixó de JUNTS ja no enganyeu!!! Temps al temps.

 3. Quina gràcia que feu! Gràcies per preocupar-vos pel Bloc. Però no patiu per nosaltres i arregleu casa. Com diu Pau, nosaltres a la marxa. «Ladran, luego cabalgamos». El bloc són també Natxo, Rik, Marga, Pau, Dolors, Climent, M. Jesús, Emilio, Francesc, Joan Carles, Carles, Amparo, Amparo, Amparo, Agustí… i un munt de gent imprescindibles tots.

 4. ¿Así que estaís todo estos en el ajo?
  ¿De verdad que toda esta gente esta enterada de lo que acontece en el MIA ?
  ¡¡¡¡¡ No me lo puedo creer !!!!
  Seguro que hay muchas cosas de las que no están enterados , porque de estarlo ……………………………..
  Por lo que veo que escribe el Sr. Paquito sabe más de lo que nos cuenta.
  ¡¡¡¡ Seguro !!!
  Estos del Bloc van a tener que dar en el futuro muchas explicaciones de sus » no actuaciones » y espero que tengan que darlas sus renponsables ( no el partido ) , porque el partido seguro que no saben ni de la misa la mitad ( o eso espero ).

  Yo no me atrevo a decir quienes son los que deben encabezar la representación del Bloc , eso ha de ser una apuesta del propio partido , aunque si se lo que yo haría toc toc toc.

 5. Sres. del block, ya veis las cosas que os dicen, estando en la oposión, si algún dia Dios os ilumina y tocais el poder, imaginaros lo que vais a oir.

  • Willy no creo que Dios tenga ningún tipo de influencia a la hora de elegir a los representantes políticos , al menos no en Carcaixent y ya lo estamos viendo.
   Creo que es el Dimoni el que interviene porque ya nos vamos dando cuenta de que algunos tienen rabo.
   jaaa jaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • ¡¡¡¡ Que desagradable es usted !!!
     ¿ Usted los ha visto ? aggggggggggggggggggg
     Seguro que a alguno le tendrá que informar de que tiene incluso 2.
     jaaaaa jaaaaaa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
     Aunque tengo que informarle que no hace falta que usted nos confirme nada porque los del equipo de gobierno no lo esconden toc toc toc , son otros los que intentan ocultarlo.

     • Kako, se nota que usted está poco formado en temas religiosos!: la Fe consiste, precisamente, en creer, saber y conocer, sin haber visto!.

 6. Creo que el KAKO y el Opinador van bastante más por delante que usted en temas religiosos.
  La FE no tiene nada que ver con el saber ni con el conocer , ya que no requiere de ninguna justificación , aunque siempre se intenta .
  La FE , aunque muchos no estarán deacuerdo , es una gran ventaja para el que la posee , sobre todo en circunstancias complicadas de la vida.
  Pero lo que si que ha estado muy de moda en España en los últimos años , basado en el interés político y económico ,son los postulados calvinistas que se han superpuesto a los católicos , aunque sin base religiosa.
  La vida política se ha convertido en algo muy parecido a lo de un régimen fascista o comunista » todo por el Partido » , lo cual esta consiguiendo la anulación de los valores de las personas.¡¡¡¡ pero que le voy a contar a usted !!! porque de eso sabe mucho más que el KAKO.
  Ahora sería típico del KAKO un » toc toc toc » pero la tristeza que me produce esta situación hace que no me apetezca utilizar esa expresión.

  Que tenga usted unas buenas fiestas patronales.

 7. Espere que en el congrés nacional del Bloc es faça alguna cosa més per la potabilitzadora,perquè si és pel que fa el Bloc al poble…risa em dona.
  Ja estic un poc fart de tanta nota de premsa, El Bloc diu…
  El bloc porta un cabaç d’anys diguent no més que tonteries, seguent el xiquet bobo de l’alcaldesa , tocant la dolçaina , ensenyant als seus militants a clavar en cada frase que diuen «doncs», «aleshores» i «gairebé» i seguent els promotors del turisme de fumerals( que hi ha que tindre barra).
  Menys omplir este diari de notetes de premsa barates i més oposició…ja està bé de deixar fer el que vullguen a eixe equip que ens desgoverna .
  Un poc més d’humiltat que tot el mon sap pq traguereu 6 les pasades eleccions…i no per mèrits pròpis xicots.

 8. osti tu un temps sense apareixer x aci i ara m’entereque Lola te rabo…q fort tinc q posarme al día xq a este paaas….

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here