Diputació atorga 34.219 euros en subvencions a la Regidoria d’Esports a Sueca

0
175

Els diners es destinaran a sufragar la compra d’equipament esportiu i a un  projecte d’Iniciació Tècnic Esportiva del Club de Natació Sueca

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca ha aconseguit una subvenció de la Diputació de València per valor de 10.218,95 euros, que seran destinats al Club de Natació Sueca per a desenvolupar un Projecte d’Iniciació Tècnic Esportiva. “Hem considerat que este tipus de subvenció siga concedida dos anys seguits a un mateix Club esportiu de Sueca, per a facilitar-li encara més el desenvolupament del seu projecte esportiu”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

Per la seua banda, la Regidoria d’Esports ha aconseguit també una subvenció de 24.000 euros de la Diputació de València que, en esta ocasió, aniran destinats a l’adquisició de material esportiu. Este import, sumat a la previsió del consistori en inversió d’equipaments, farà possible la compra de diversos materials que milloraran i facilitaran als clubs de la ciutat la pràctica esportiva, així com equipar la pista esportiva ubicada en el carrer Sebastián Diego.

En concret, els diners de la subvenció es destinaran a adquirir: porteries d’handbol o futbol sala fixes, amb xarxes; porteries d’handbol o futbol sala plegables, amb xarxes; tapís de gimnàstica rítmica d’entrenament; joc de porteries de rugbi metàl·liques, amb sistema abatible; joc de protectors de porteries de rugbi; anenómetro homologat per a les competicions d’atletisme; marcador per a exterior portàtil amb consola; joc de canastres de bàsquet, amb ancoratges i proteccions; i joc de canastres de minibàsquet, amb ancoratges i proteccions també.

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here