Ortega coordinarà les polítiques sectorials del Bloc en la nova executiva nacional

3
342
Morera i Maria Josep Ortega

 

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la Universitat Politècnica de València el VIé Congrés Nacional del Bloc Nacionalista Valencià, un dels partits integrants de la coalició Compromís. L’única candidatura a l’Executiva Nacional ha estat l’encapçalada per Enric Morera, que ha comptat amb el suport de més del 86% dels delegats. Dins de la nova  executiva escollida es troba la regidora i portaveu de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet, Maria Josep Ortega, que s’encarregarà de la coordinació de l’Àrea de Polítiques Sectorials.

Ortega ha manifestat que “és per a mi tot un repte duré a cap  amb moltes ganes de treballar  i molta il·lusió. Partisc de l’experiència que em dóna el treball municipal que realitzem a Carlet i que podré traslladar als projectes que encetem des de l’àrea de sectorials”.  La portaveu de Compromís a Carlet ha agraït “la confiança que ha depositat en mi Enric Morera”. Ortega ha afegit que “hem conformat un gran equip per a treballar colze a colze amb l’objectiu que Compromís esdevinga l’alternativa política que els valencians i les valencianes necessiten”.

El col·lectiu de Bloc-Compromís a Carlet també tindrà representació en el Consell Nacional en la persona de  Xavier Hervàs, regidor a l’Ajuntament de Carlet durant 20 anys,  que fou un dels candidats més votats per al màxim òrgan entre congressos.

En la cloenda del Congrés, es va retre homenatge a militants històrics del valencianisme polític, entre els quals l’exalcalde de Carlet, Salvador Garcia i Carbonell, que va rebre un reconeixement per part dels centenars d’assitents a l’acte pel seu treball per Carlet i pel valencianisme durant tants anys.

 

 

3 Comentarios

  1. Enhorabona Mª Josep! aixo que diu Josep es pot donar alguna vegada, però cal reservar-se xq si no recorde mal son 2 les vegades que s’ha presentat Mª Josep i no ho ha acoseguit! jo recorde que les passades elección en diverses converses ja dien que Mª Josep era cert que anava a guanyar… i….

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here