Javier Colomer i Nuria Castells guanyen la Volta a Peu a Sueca

0
316
Eixida de la prova

Vora 800 atletes participaren, dissabte passat, en la Volta a Peu ‘Ciutat de Sueca’ – Memorial Vicent Renart, amb eixida i arribada en el cèntric carrer Sequial. L’oratge va donar una treva i la prova, que enguany complia 25 edicions, pogué disputar-se sense cap problema. En la vessant esportiva destacar el triomf de la suecana Nuria Castells, del Suheca.com Triatló, en categoria femenina.

Castells va invertir 40 minuts i 47 segons en cobrir els 10 quilòmetres de recorregut, imposant-se a la independent Carmen Martínez en un apretat esprint final. Tercera fou Mª Carmen Abril, del Club Atletisme l’Alcúdia. En xics, el més ràpid fou Javier Colomer, del Club Atletisme Els Coixos de Carlet, que es va imposar amb un temps de 33 minuts i 55 segons, a una mitjana de 3’24” el quilòmetre.

El podi el completaren Tomas Pla, del Runnersworld Alzira, i Miguel Ángel Plaza, del Cárnicas Serrano. El primer atleta local en creuar la meta fou Sergio Satorres, de l’equip Suheca.com Triatló, al tretzé lloc absolut. El Club de Córrer Peus Quets va dissenyar un recorregut molt atractiu, amb quatre quilòmetres que discorrien per un traçat urbà i altres quatre pel cordó del riu Xúquer. Abans de la prova absoluta, i també pel carrer Sequial, més de 200 xiquets i xiquetes participaren en les proves reservades a les categories inferiors.

El Club de Córrer Peus Quets va tancar, ahir diumenge, la seua Setmana Esportiva i Cultural, promoguda per commemorar el 25é aniversari de l’entitat. Fou a l’Espai Moret de la Sala Els Porxets amb un acte de cloenda junt a l’exposició retrospectiva que ha pogut ser visitada durant deu dies per centenars de persones.

Julián Sáez

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here