Jaume Cabré visita Sueca per a presentar el seu últim llibre

0
392
Jaume Cabré a Sueca

El prestigiós escriptor català, Jaume Cabré, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes en 2010, entre altres molts guardons literaris obtinguts, va visitar divendres passat el nostre municipi per a presentar la seua última obra Jo confesso”. Cabré, escriptor en una  llengua minoritària, ha sigut capaç d’arribar amb la seua obra a milions de lectors de tot el món. Les inclemències de l’oratge van provocar que la presentació del llibre, i posterior conferència, es realitzaren en el saló d’actes de l’Ajuntament que es va omplir per a l’ocasió.

 L’acte va aconseguir un gran èxit de públic, ja que quasi va arribar a un centenar  les persones que van acudir a escoltar Cabré, entre les quals es trobava el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sueca, Josep Navarro, qui va assenyalar “ha sigut un plaer escoltar Jaume Cabré. La seua presència en Sueca demostra la importància que li concedim en el nostre municipi al pensament i la cultura. Sueca ha esdevingut, per unes hores, en un centre literari europeu de primer orde”. 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here