El TORCAF de futbol-8 es jugarà el pròxim cap de setmana

0
351

La segona part de la IV edició del TORCAF corresponent a les categories de futbol-8, es jugarà els pròxims dies 5, 6 i 7 d’este mes després de ser suspés el passat cap de setmana a causa de les inclemències meteorològiques.

Les categories benjamins i alevins de la sèrie B obriran el torneig el pròxim divendres a partir de les 17,30 hores. A eixa hora es disputaran els encontres Ciutat d’Alzira – Xúquer i la UD Alzira B – Alberic Promeses, tots dos de benjamins.

El torn dels alevins comença a les 19,15 hores amb els encontres entre el Ciutat d’Alzira A – Carlet EMF i Ciutat d’Alzira B – UD Alzira B.

Dissabte pel matí està reservat per a les categories alevins i benjamins de la sèrie A en el que participen les escoles del València CF, Levante UD, Villarreal CF, UD Alzira, Plus Xátiva, Tavernes, CFB Gandia i Sueca Promeses.

En estes categories, tant els conjunts de la sèrie A com els de la B, disputaran les semifinals i finals el diumenge dia 7 a partir de les 9 del matí a Tulell.

Finalment la categoria de prebenjamí jugaran tots els encontres, incloses les finals, dissabte a partir de les 4 de la vesprada.

El coordinador del TORCAF, Pepe Casado, ha valorat «molt positivament» que totes les escoles i equips participants, «hagen donat prioritat a la seua participació en el torneig, malgrat l’ajornament patit per la pluja el passat cap de setmana».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here