La gota freda descarrega 100 litres a Alzira, Algemesí, Antella i Guadassuar (Videos ATV)

0
441

 

Situació de la gota freda esta nit

La gota freda, que comença a remetre a la Ribera del Xúquer, ha descarregat al llarg del dia 101 litres /m2 a Algemesí i Guadassuar, 98 a Alzira, 80 a Càrcer, 75 a Tous, 65 a Riola i 60 a Sueca, segons el meteoròleg, Jovi Esteve. Unes pluges que han tallat alguns camins com el de l’Arena a Alzira on han quedat atrapats dos vehicles esta vesprada.Sembla que el pitjor ha passat, segons les darreres previsions, i que la gota està abandonant la nostra comarca i fins i tot la Comunitat Valenciana.Les primeres pluges de la primera gota freda d’esta tardor descarregaren este matí més de 20 litres a Algemesí (23), Alzira (22) i Guadassuar (21), mentre a Sueca i Riola foren recollits al voltant de 15 litre per m2.

Un aigua que ha estat ben rebuda pels agricultors, perquè contribuirà a engrossar els cítrics, a més de carregar acuífers i embassaments.

Tots coincideixen en que la pluja «feia molta falta» davant la forta sequera patida des de primers d’aquest any i fan vots perquè «caiga amb moderació».

Per contra també està provocant molèsties, com el retardament de la correguda d’ahir en la Setmana de bous d’Algemesí i el possible ajornament de la prevista per a esta vesprada. També ha tingut que ajornar-se la segona part del TORCAF, que es disputarà el següent cap de setmana a la Ciutat Esportiva JM Aspar d’Alzira.

VIDEOS ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/z040.html  

»             »                       http://www.alzirateveu.es/z041.html

 

Camp de cítrics en Vilella, hui

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here