Compromís de Carlet lamenta que el PP no vulga abaixar el sous del regidors alliberats

0
339
Maria Josep Ortega

El grup municipal del Bloc-Compromís va presentar ahir una moció on demanava la baixada d’un 20% en les retribucions dels regidors alliberats, cosa que suposaria un estalvi de més de 20.000€ .

La portaveu del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Carlet, Maria Josep Ortega, lamenta que el PP haja votat en contra ja que “han perdut una gran oportunitat de fer un gest solidari cap a tots els carletins que estan passant uns moments difícils”. Ortega ha comentat també que “la rebaixa que proposàvem des del Bloc-Compromís hauria suposat un estalvi de més de 20.000 euros, que podrien haver-se destinat a qüestions socials o a augmentar el Pla de Foment d’Ocupacio”

Per contra, el Grup Municipal del Bloc-Compromís sí que votà a favor de la moció presentada pel PP on s’acordava que els alliberats no cobrarien la paga extra de Nadal. Segons Maria Josep Ortega “donàvem per descomptat que esta rebaixa anava a fer-se efectiva, ja que Crespo ho havia anunciat a bombo i platerets, però al nostre parer és molt insuficient, i és per això que presentàvem la proposta de baixada d’un 20%”

La dirigent del Bloc-Compromís a Carlet ha manifestat que: “A pesar de les reiterades negatives de l’equip de govern a baixar-se el sou, el nostre grup municipal continuarà demanant aquesta baixada ja que considerem que els salaris que s’han autoaprovat són excessius i molt allunyats de la realitat econòmica actual que viuen els carletins on les xifres d’atur superen ja les 1.800 persones”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here