El rescat de les «Solucions» del PP /Opinió: Dimas Vázquez (PSPV-Sueca)

0
311

Ja tenim data aproximada per al rescat d’Espanya, el 19 del proper mes d’octubre. El BCE ja s’està preparant per a rescatar al nostre país. Espanya, en el mes d’octubre, ha de fer front al pagament de 27.000 milions d’euros, i no té liquidesa. 
Si a tot açò li afegim que les mafioses agències de qualificació van a qualificar-nos en breu com a «bono basura», els inversors voldran recuperar els seus diners, i al nostre país no podrà col•locar deute sabent que no som fiables.

Amb aquest panorama, anem a passar a ser una colònia dels països que ens deixen els diners, i el PP que presumia abans de les eleccions de què tenia la solució i que amb ells els inversors anaven a confiar de nou en Espanya, resulta que Rajoy ens porta, en menys d’un any de «govern» a l’abisme socioeconòmic, fent pagar la difícil situació a les classes mitjanes (en extinció) i a les classes baixes (en augment), eliminant l’estat del benestar, que necessiten els que menys tenen, i fent més rics els que ja ho eren.

Hem de saber que els diners del rescat aniran a parar als bancs que donaren en el seu dia préstecs sense cap mesura, i a les empreses amigues que després d’estar xuplant molt de temps de la “teta” de l’Estat, ara també estan passant les seues penúries.

Els nostres socis europeus ens van a exigir moltes condicions i moltes més retallades, que van a dinamitar d’una vegada per tot el consum intern i encadenat a açò, augmentar la taxa de l’atur.

Aquest «govern» hauria de fer un referèndum per a escoltar a la ciutadania sobre les polítiques aplicades i per aplicar pel PP.
 Anem a la deriva, sense perspectives de futur a mig termini, i no és ser pessimista. En 22 anys de docència, mai havia tingut tants alumnes sense llibres en classe per no poder comprar-los.

Mentre la nostra Generalitat es gasta 48 milions d’euros en classes de religió.

DIMAS F. VÁZQUEZ-Secretari General Agrupació Local PSPV-PSOE Sueca i Membre de l´Executiva Nacional

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here