Alerta Taronja este divendres per caure 40 l/m2 en una hora a la comarca

0
366

Demà divendres les pluges aniran reforçant-se i tenint més presència a mesura que avance la jornada però seran més intenses i persistents de cara a la vesprada-nit, on la situació serà més complicada (per a demà està decretada L’ALERTA TARONJA ja que podríem arreplegar fins a 40 l/m2 en a penes 1 hora). Les temperatures encara baixaran més (farà prou frescor al carrer ja que no arribarem a tocar els 20ºC) i estigau molt pendents de com va evolucionant este oratge en els diferents mitjans de comunicació perquè el panorama serà molt delicat. Per exemple, a RÀDIO 9 (103.5 o 102.2 de la FM) hem trobareu a pràcticament qualsevol hora (a les 7’00h, 7’30h,  8’00h… 10’00h –especial de mig hora amb ximo Rovira-, 14’00h… 16’00h -altre especial-, 19’00h. i 21’00h.)

RECOMANACIONS  A TINDRE EN COMPTE:

Eviteu desplaçaments innecesaris. Només per qüestions estrictament necesàries i sempre viatjar o circular per camins principals (mai per barrancs o zones inundables). D’altra banda, no intenteu tampoc creuar zones inundades o rius que, encara que parega que no porten molt de cabdal, este podria augmentar de manera repentina i… reviseu les canaletes de desaigües en garatges, subterranis, etc. per si estan plenes de fulles o brutícia.quil, E

 Jovi Esteve

 

 

 

Matí                                      Vesprada (Màx.)                                 Nit

                8 N-pocpluja                      9 N-pluja forta                    9 N-pluja forta           

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here