Presentació Oficial de l’Aula Mentor de l’Alcúdia

0
612

Amparo Amat, regidora d'Educació; Mª Jesús del Río i l'alcalde

La Subdirectora General d’Aprenentatge al llarg de la Vida, del Ministeri d’Educació, Ma Jesús del Río Alcalde, ha presentat a l’Alcúdia l’ Aula Mentor i s’ha declarat una enamorada del projecte.

Ma Jesús del Río, que prèviament a la presentació s’havia interessat per veure l’Aula Mentor de l’Alcúdia, ha expressat públicament la seua satisfacció per la seua dotació en ordinadors i recursos informàtics, i ha felicitat l’Alcalde per la iniciativa de crear una xarxa local d’Internet a preus tan assequibles que qualsevol veí pot tindre-la a sa casa. (7€ si és només connexió a Internet i 15€ si, a més, es contracta el telèfon).

La Subdirectora ha explicat que l’Aula Mentor, que este any fa ja el seu 20é aniversari, va néixer a una zona rural de Castella-Lleó, “quan pràcticament ningú no apostava per l’aprenentatge en Internet – deia textualment- i hui, 20 anys després, compta amb 20.000 alumnes matriculats”. En este món en què els infants són nadius digitals i nosaltres els adults som immigrants en eixe mitjà, un projecte com l’Aula mentor, que ens forma en competència digital, és molt útil per als adults.  La prova– afirmava la Subdirectora- és que la gran majoria d’adults que fan un curs, se’n matriculen després d’algun altre”.

L’Alcúdia serà el segon poble de la comarca en posar en marxa un Aula Mentor. El passat mes de juny, es va fer una presentació prèvia al poble, a la qual van acudir vora cent veïns i veïnes interessats en esta modalitat d’aprenentatge on-line. De fet 50 persones han passat ja per l’Aula de l’Alcúdia a interessar-se per la formalització de les matrícules.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here