EU acusa al Consell de deixar que s’enfonce la línia 1 de FGV

0
317
Estació de Carlet

EU de la Ribera Alta considerà molt greus les intencions de deixar sense serveis a més 80.000 usuaris dels pobles de la nostra comarca que tenen el FGV. Des d’Esquerra Unida hem realitzat reiterades peticions demanant el desdoblament del traçat, que milloraria el temps d’arribada a Valencia, i denunciem que en 17 anys no han fet quasi ninguna inversió.

La nostra comarca te una mancança d’infraestructures ferroviàries en sentit est – oest. Per altra banda, Esquerra Unida de la Ribera Alta opina que seria molt interessant connectar la línea 1 amb la línea 2 de rodalies de Renfe en la Pobla, si es potencien les dues línees de ferrocarril es permet una comunicació de quasi tots els pobles de la Ribera. És lamentable que degut a la falta d’inversió moltes persones es vegen obligades a desplaçar-se de l’Alcúdia, d’Alginet o altres pobles diàriament a les estacions de rodalies de Renfe.

Recordem que des del grup parlamentari d’EU en les Corts Valencianes hem preguntat en diverses ocasions si la Conselleria té la intenció de reestructurar les línies de Metrovalència per a eliminar “traçats deficitaris” i quins criteris determinaran aquests traçats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here