El CEIP Garcia Sanchiz d’Alzira inicia el projecte Ecoescola

0
166
Reunió del projecte

El CEIP Federico Garcia Sanchiz, des da fa uns anys, està seguent un referent educatiu a la Província de València incorporant nombrosos projectes d’innovació educativa per a millorar la formació acadèmica i social del seu alumnat i per preparar-los per a fomar part de la societat del segle XXI.

Aquest curs i amb molta il·lusió s’inicia  un  ambiciós projecte d’incorporar l’escola dins de la xarxa d’ecoescoles. L’educació mediambiental és un tret important per a la societat del futur i és en l’escola on es vol donar el primer pas formatiu.

El projecte desenvoluparà poc a poc diferents temàtiques relacionades amb la cura del medi ambient i l’estalvi, on es treballarà l’energia, la mobilitat, l’alimentació, etc…

L’inici del projecte s’efectuarà duent a terme l’hort escolar. Un hort ecològic que amb l’ajuda familiar i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira donarà els primers fruits al finalitzar aquest curs escolar. Les famílies col·laboraran activament en el procés d’aplicació amb l’alumnat i el manteniment d’altres tasques específiques.

Durant estos dies estan realitzant-se reunions de coordinació entre el professorat i les famílies per a preparar el projecte amb la màxima garantia d’èxit.

Volem garantir una formació integral del nostre alumnat i un treball de col·laboració familiar, doncs som conscients de la necessitat de treballar conjuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here