Un grup de professionals de Cullera fan el primer Portal Integral de Comunicació

0
294

Un grup de professionals de la comunicació i les noves tecnologies han creat el primer Portal Integral de Comunicació que permet accedir a la informació des de tots els canals de comunicació alhora.

            CTV,  www.culleratv.es, es converteix des de Setembre de 2012 en la primera Plataforma de Comunicació Online que fusiona premsa, ràdio i televisió en un sol mitjà de comunicació integral, gràcies a les ferramentes que ofereix Internet.

“Els periòdics digitals, els podcast, les televisions online, són part del passat, ara la informació ha de poder ser accessible des de tots els canals, en un mateix mitjà, esta fusió la possibilita Internet” assegura Ximo Gimeno, president de l’Associació de l’Audiovisual de Cullera i periodista de CTV.

            La situació de crisi ha permés reinventar el periodisme i apostar per la informació local. El tancament de centenars de mitjans de comunicació locals, comarcals i autonòmics, que informaven a la població de l’actualitat que els envolta, ha possibilitat als milers de periodistes que es troben en l’atur tornar el quart poder, el de l’opinió pública, al poble. CTV és un bon exemple d’esta nova forma de periodisme ètic creat per un equip de professionals i sufragat per ells mateixa sense cap inversió externa, pública ni privada, el que permet una nova forma de comunicació independent, objectiva i participativa, ja que a CTV tothom té el seu espai que, junt a l’actualitat diària, pot publicar en forma d’escrits, fotografies, vídeos o audios.

Internet ens permet conéixer la realitat de l’altra part del món, però també l’actualitat del nostre voltant que és en definitiva el que condiciona les nostres vides dia a dia. El que passa al nostre poble déu tornar a ser el més important” segons afirma Bea Colom, periodista de CTV.

VIDEO CULLERA TV: http://cullera.tv/?art=174

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here