La policia busca el piròman que ha intentat ja tres vegades encendre la Muntanyeta d’Alzira (VIDEO ALZIRA TÉ VEU)

1
461
La Muntanyeta en flames

Agents de la policía interrogaven, anit casa per casa, als veïns de la Graella, barriada situada als peus de la muntanya per localitzar l’autor. I és que un jove d’Alzira havia vist com fugia a tota pressa el presunt piròman que poc abans de les 11 de la nit havia calat foc, en tres llocs diferents, la Muntanyeta del Salvador.

El veïnat de la zona diu que ja són tres les intentones d’encendre este emblemàtic paratge d’Alzira al llarg d’este estiu.

L’autor utilitzà, a bon segur, una senda situada front el col.legi Federico García Sanchiz, per incendiar la zona ubicada en la part sudoest de la muntanya. Les flames pujaven cap a l’ermita pero l’ausència de vent i la ràpida intervenció dún grup de veïns i laa posterior arribada dels bombers evitaren que el foc afectara poc més que una zona de matolls i algun que altre pimetell.

Els veïns aguantaren el foc amb poals i branques durant prop de mitja hora donat que els bombers estaven sufocant altre incendi al terme de Manuel. 

L’ermita s’ha vist envoltada per una densa fumaguera fins que cap a les dotze i mitja de la nit l’incendi quedava extingit.

A la Muntanyeta s’han desplaçat varios camions cuba del Consorci de Bombers, a més d’ efectius de la policía local i nacional, Protecció Civil, voluntaris del VACIF, així com membres de la Creu Roja local.

L’alcaldessa, Elena Bastidas i el regidor de Medi Ambient, Enrique Montalvà, han agraït i destacat «la col.laboració ciutadana», perquè «contribuirà a la detenció de l’autor de l’incendi».

A la Muntanyeta del Salvador han acodit varios camions cuba del Consorci de Bombers, a més d’efectius de la policía local i nacional junt a membres de Protecció Civil i voluntaris del VACIF i de la Creu Roja local.

L’incendi s’ha produït en plenes festes a la Mare de Déu del Lluch i tot just en la única setmana que la «Moreneta» i patrona d’Alzira no es troba a la seua ermita.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU
http://www.alzirateveu.es/z038.html

Riberaexpress / text i fotos

 
 

 
 
 
 
 
 

 

L’ermita en perill /Foto Hayack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here