EU-Algemesí denuncia l’abandonament del pas a desnivell del Raval

0
213

Si la neteja en Algemesí esta pitjor que mai, amb un increment dels excrements de gossos, en el pas a desnivell del Raval de Sant és extremadament preocupant, tot i tindre en compte que és el que utilitzen centenars de persones de forma diària per accedir a les instal·lacions de Renfe. Pere Blanco afirma ‘que hem rebut queixes de nombrosos veïns i veïnes, així com també de persones de Guadassuar que quasi tots els dies acudeixen a la nostra ciutat per utilitzar la xarxa de rodalies de Renfe’, una situació que en distintes ocasions hem traslladat a l’equip de govern i en especial al regidor de serveis socials que fins el moment no sembla haver pres cap mesura significativa.

Recorda el portaveu de la coalició que fins i tot en la el mateix Guadassuar EU ha presentat una moció que va ser aprovada per unanimitat de tots els grups polítics.

Fins i tot varem constatar que l’endemà de la festa del 8 de setembre de la Mare de Deu de la Salut, el diumenge 9 de setembre no es va realitzar una neteja amb profunditat dels adjacents i de la plaça Major. Es per aixó, que front a l’agreujament de la neteja viaria en tota la nostra ciutat, i la falta d’una resposta positiva EU presentarem una moció al proper plenari.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here