L’Associació de Familiars i Malalts Mentals de la Ribera Baixa convoca el I Concurs de Targetes de Nadal

0
524
Guanyadora del concurs

L’Associació de Familiars i Malalts Mentals de la Ribera Baixa (AFEMRB) constituïx una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu principal de la rehabilitació i reinserció de les persones amb malaltia mental greu, millorant la seua qualitat de vida i la dels seus familiars. L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Acció Social, col·labora amb l’associació, facilitant-los un local on poder desenvolupar la seua labor, i a través d’accions destinades a la prevenció, seguiment i rehabilitació de les persones amb esta malaltia.

Precisament, una d’estes activitats ha sigut l’organització del I Concurs de Targetes Nadalenques. “Des de la Regidoria d’Acció Social prestem tota la nostra col·laboració a esta associació que realitza una labor tan important per a la societat com és el benestar de les persones amb malaltia mental. Esta iniciativa de participar en un concurs de targetes nadalenques potència la seua sociabilitat i la seua capacitat creativa”, ha assenyalat Pilar Moncho, regidora d’Acció Social. “Pensem que este concurs suposaria una molt bona activitat per a motivar-los i per a despertar la seua creativitat. Tots s’han esforçat molt dins de les seues possibilitats, igual que en les altres activitats del Taller de Manualitats que realitzem, com ara costura o pintura”, ha afirmat Carolina Martí, psicòloga de l’Associació.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho, s’han desplaçat este matí fins a la seu per a felicitar la guanyadora, Mercedes Carrillo. La seua targeta servirà per a felicitar les pròximes festes nadalenques a tots els socis i entitats col·laboradores.

L’associació treballa de forma assistencial amb malalts i familiars, oferint assistència psicològica, sanitària i programes socioeducatius, i compten amb programes de rehabilitació cognitiva (memòria, atenció, concentració…) psicomotrius, (treballs manuals, esport…), d’habilitats socials i respir familiar (eixides culturals, campaments d’estiu…), i estan coordinats amb el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament i amb la Unitat de Salut Mental de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here