L’aclamat violinista Gidon Kremer clausurarà hui el Festival de Música de Cambra de Cullera

0
373

Gidon Kremer - foto Alberts Linarts

El I Festival Internacional de Música de Cambra de Cullera tancarà esta nit la seua primera edició amb l’actuació de l’aclamat violinista Gidon Kremer, tot un símbol de la música clàssica. Ahir, el Festival farà un homenatge al mestre Rodrigo.

Després d’una setmana dedicada a la música, Cullera tancarà esta nit el I Festival Internacional de Música de Cambra Ciutat de Cullera. L’encarregat de la cloenda serà l’estrella convidada del Festival, el violinista Gidon Kremer, tota una reconeguda figura de la música clàssica. Kremer oferirà el seu concert a les 21 hores a l’Auditori de Cullera i interpretarà obres de Ysaÿe, Bach, Silvestrov i Bartok.

Kremer culminarà un Festival que ha comptat amb la participació de rellevants artistes i formacions, com Sergey Ostrovsky, Diablito Tango + Nesrine, Aviv Quartet i Trio Pleiades. Tots els músics han participat al Festival de manera altruista, ja que els beneficis obtinguts per la venda de les entrades es destinaran a la Fundació Amigó, entitat que treballa amb joves i nens en risc d’exclusió social.

Ahir dissabte, a les 21 hores, el Festival va fer un homenatge al mestre Joaquín Rodrigo a través del guitarrista José María Gallardo del Rey, la violinista Susanna Gregorian, el flautista Álvaro Octavio i la pianista Elisabet Sirante. quatre grans músics d’àmplia trajectòria que interpretaren obres tan conegudes de Joaquín Rodrigo com Serenata al Alba del dia, Set Cançons Valencianes, Aranjuez Ma Pensé o Sonata Pimpante, entre altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here