La UD Alzira li disputa al Villarreal el títol de campió del TORCAF en la màxima categoria (Video ATV)

0
491

La UD Alzira ha quedat subcampió de la VI edició del TORCAF, en la categoria cadet A, en sumar els mateixos punts que el campió, el Villarreal CF, amb qui ha empatat, este matí  a 2 gols en l’enfrontament particular contra els groguets. Els blaugranes de la Ribera guanyaren tant al València  com al Levante per 1 gol a 0. Els llevantinistes foren els tercer classificats mentre els valencianistes es conformaren amb la quarta posició.

L’encontre més competit, igualat i de major qualitat ha sigut el que disputaren blaugranes i groguets; els d’Alzira anaren sempre per davant en el marcador, i dominaren l’encontre  davant un Villarreal que aconseguia empatar amb dos jugades aïllades i individuals.

El públic que ha omplit la graderia ha disfrutat d’una excel.lent matinal de futbol. El president del comité organitzador del TORCAF, Pepe Casado, ha assegurat que "hui s’ha vist el millor futbol de les sis edicions del torneig, destacant, especialment,el partit entre la UD Alzira i el Villarreal que ha sigut de primeríssim nivell". Casado ha resaltat "la gran repercussió del TORCAF que ha congregat a nombrosos tècnics i agents futbolístics".

El davanter de l’Alzira, Guillermo Sifres, ha sigut elegit per l’organització com el millor jugador de la categoria i del torneig. Guille, com el coneixen els seus companys ha rebut el trofeu de mans de Fernando Sierra.

VIDEO ALZIRA TÉ VEU: http://www.alzirateveu.es/z034.html

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here