EU acusa a Bastidas d’incomplir el compromís de reunir la Junta de Portaveus mensualment

0
308
Ivan Martínez

Esquerra Unida d’Alzira denuncia que la sra Bastidas i el seu equip de govern han incomplit des de l’inici de legislatura els compromisos de reunir la junta de portaveus mensualment o la convocatòria dues voltes al mes de les comissions informatives. Totes aquestes funcions s’estan reduint a les comissions de treball del dia abans del plenari de cada mes, plagades de punts extraordinaris, amb informació i temps insuficients.

Des d’EU hem demanat insistentment la seua convocatòria per tractar de consensuar els ordres del dia i les propostes que es discutiran en cada plenari, com es fa en altres localitats, i que permitisquen tindre una certa planificació i organització.

D’igual manera, alguns dels consells municipals, com ara el d’Acció Social o el de Participació Ciutadana, es troben a hores d’ara inoperatius, ja que només els han reunit les regidories per a la seua constitució després de les eleccions municipals i aprovar les subvencions de les entitats. Des d’EU-Alzira entenem que ara cal més implicació ciutadana i discutir moltes mesures que deuen emanar des dels moviments cívics i socials de la nostra ciutat.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EUPV en l’Ajuntament d’Alzira: “lamentem la falta d’acció política d’aquest equip de govern, en un moment que deurien portar-se a terme mesures i iniciatives de calat davant la situació que pateix el conjunt de la societat alzirenya. A més a més, volem denunciar que l’equip de govern es nega a tractar sistemàticament les propostes presentades per EU.”

Durant els mesos d’agost i setembre hem enregistrat diverses mocions que demanen la creació d’un pla d’ocupació juvenil (inexistent des del 2007) o la implicació de l’Ajuntament en els bancs de llibres de text escolar. I també que l’Ajuntament exigisca a la Generalitat Valenciana que no suprimisca els programes de treball públic (PAMER i EMCORP) i que pague els deutes pendents de les subvencions per contractar treballadores i treballadors. Totes aquestes iniciatives no han sigut incloses per al proper plenari. “A banda de la paralització dels òrgans de govern, el més greu és que ni tan sols la majoria absoluta del PP vol sentir parlar d’aquests problemes urgents”, afegeix I. Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here