Sueca proclama la seua Festera i Fallera Major 2013, Esther Adroguer

0
316
Acte de Proclamació

El saló d’actes de l’Ajuntament de Sueca va acollir ahir l’acte de proclamació de la nova Festera Major del municipi per a l’any 2013. Esther Adroguer Salvador, i les quatre membres de la seua cort d’honor, van ser rebudes per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; una gran representació de la corporació local; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra; i un nombrosíssim públic, pertanyent al col·lectiu faller de la ciutat, familiars i amics, els quals els van brindar calorosos aplaudiments en el seu primer acte oficial.

Les protagonistes de l’acte van fer la seua aparició en el saló acompanyades per representants dels col·lectius que les havien presentat al càrrec. La cort d’honor d’Esther, pròxima Festera Major i també Fallera Major de Sueca, ja que des de fa uns anys la mateixa persona ostenta els dos càrrecs, està formada per: Sandra Adroguer Salvador, presentada per la falla Verge de Sales; Gema Navarro Poveda, presentada per l’Associació Cultural Amics del Coet; Andrea Cebolla Castañer, presentada per la Falla Sucro; i Carla Mateu Viel, presentada per la falla Bernat Aliño. La nova Festera i Fallera Major de Sueca, Esther Adroguer Salvador va ser presentada per la falla Avinguda d’Espanya.

L’acte va servir també per a despedir, amb una calorosa mostra d’afecte per part de tots els presents, a la que fins a anit ha ostentat els càrrecs de Festera i Fallera Major de Sueca 2012, Rebeca Rubio Cortell, i a les sis components de la seua cort d’honor.

Ja en els discursos, el president de la Junta Local Fallera de Sueca, Vicent Iborra, va agrair la festera major ixent i la seua cort d’honor, l’actitud i responsabilitat demostrada a l’hora d’exercir el càrrec.

A les noves representants, els va desitjar el millor  “divertir-vos, disfruteu i aprofiteu tots els actes perquè passen molt de pressa. Gràcies a vosaltres i a les vostres famílies per l’esforç que realitzareu, i gràcies per ser tan falleres”. El regidor de Festes, Dimas Vázquez, va tindre també paraules d’agraïment per a Rebeca i la seua cort d’honor. Al mateix temps, va desitjar tant Esther com a la seua cort “que l’etapa que a partir de hui disfrutareu siga un moment inovidable en les vostres vides, i que disfruteu   amb tota la intensitat possible”.

Salvador Campillo, alcalde de Sueca, va assenyalar que “únicament tinc paraules d’agraïment per a Rebeca i la seua cort d’honor. A Esther i les seues companyes m’agradaria dir-les que este moment tan desitjat per vosaltres per fi ha arribat. Acompanyades pels membres de la Junta Local, que viuen la festa fallera com en cap altre lloc, viureu moments inoblidables. Que sigueu molt felices i benvingudes a les Festes i Falles de Sueca, el Perelló i Mareny”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here