Mercedes López anomenada Fallera Major d’Alzira

0
460

El somni de Mercedes López i Expósito  es va complir, anit, a la seua pròpia casa. Envoltada pels seus, ha sigut anomenada Fallera Major d’Alzira per a l’exercici 2012-13 en llegir la corresponent acta el membre de la Junta Local Fallera, Fernando Iñigo.

El president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz, està convençut que Mercedes “mantindrà l’elevat nivell abastat en els darrers exercicis”, mentre el regidor de Festes, Rafael Fita, elogià “l’experiència” de la nova reina.

El domicili familiar s’ha omplit de familiars, amics i  representants municipals i de la JLF que han felicitat, de primera mà, a la Fallera Major de la segona potència mundial en falles.

Mercedes amb una ampla preparació cultural i fallera ha correspost amb la seua natural simpatia i saber estar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here