Almussafes aposta per una variada i econòmica oferta de tallers socioculturals

0
396

El preu públic per alumne i curs es fixa en tan sols 25 euros anuals.

Inscripcions als cursos

El Centre Cultural d’Almussafes ja ha iniciat les inscripcions en els diferents tallers i cursos municipals oferits per a la temporada 2012- 2013. Arts plàstiques, teatre, ceràmica, costura i tabal i dolçaina són els cinc tallers socioculturals que de nou integren el Programa Municipal. Com en les anteriors edicions, les entitats culturals també posen a l’abast dels usuaris una àmplia agenda de cursos per a la present temporada.

Des de dilluns passat dia 17, els veïns i veïnes d’Almussafes s’estan desplaçant fins al Centre Cultural per a inscriure’s en l’ampli palmito de cursos socioculturals oferits per l’Ajuntament d’Almussafes per a millorar els seus dots artístics i plàstiques. El termini per a la matriculació en cada una de les cinc escoles programades en la present edició finalitzarà dilluns que ve dia 24, ja que l’inici de les classes està previst per al dia 1 d’octubre.

A pesar de la crisi, la Regidoria de Cultura manté la mateixa oferta formativa desenrotllada el passat curs, encara que ha aplicat un lleuger augment del cost de matrícula anual per assistència a cada taller, que ha passat de 18 a 25 euros. El programa sociocultural inclou les Escoles municipals d’Arts Plàstiques, Ceràmica, Teatre, Tabal i Dolçaina i Costura, esta última inaugurada el passat any amb un gran èxit d’assistència.

Alumnes d’altres poblacions no dubten a matricular-se cada any en els tallers municipals, una vegada esgotada la demanda dels propis veïns d’Almussafes. “Sens dubte, el més que raonable preu que establim en els nostres cursos és un al·licient afegit per a la seua participació en els mateixos”, explica la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell.

L’oferta de les associacions

La Fera Teatre proposa disciplines que comprenen des del cant modern i la interpretació, fins a les arts escèniques i la improvisació teatral i els cursos de piano i cant coral són les apostes del Cercle d’Arts Leopoldo Magenti. Per la seua banda, les associacions de Dones Bolilleras i d’Arts i Oficis convoquen tallers de confecció de boixets i de manualitats, respectivament. Un taller de ceràmica és l’opció proposada pel Club de Ceràmica local i l’elaboració de brodats, boixets, pintures en tela i estany són les ofertes de l’Associació d’Ames de Casa. Com a novetat d’enguany, destaca el curs de Danses Valencianes, convocat pel grup local Dansaires del Tramusser, constituït durant la passada temporada cultural i el taller d’Iniciació a l’il·lusionisme, oferit per l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme (AVI).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here