EU-Algemesí recolzarà la moció de retirar els títols al dictador Franco

0
454
Pere Blanco en un acte d'EU

El grup municipal d’EU a l’Ajuntament d’Algemesí com no podria ser d’altra manera, ja que EU (Izquierda Unida) va ser potser el principal partit en portar endavant aquesta llei, una moció que per altra part teníem preparada per presentar al nostre Ajuntament, i que en altres ocasions ja varem suggerir.

Pere Blanco, a més, va proposar afegir a la moció la substitució de la placa commemorativa a la sala noble del nostre Ajuntament on es fa menció a l’acord de la corporació d’aquella època per un altra placa de la declaració recent del Patrimoni de la Humanitat a la nostra festa.

El regidor de la formació política d’EU ha remarcat ‘que sabem que hui les preocupacions dels nostres ciutadans i ciutadanes son el treball i fer front als deutes, assegurant el futur dels nostres fills i filles, pero açò és una qüestió que fa justícia contra un dictador que va sumar el nostre país en una guerra cruel i va sumir la economia en una depressió, condemnat milers de persones a l’exili, tant polític com econòmic, a més de sotmetre’ns a un regim continuat de terror’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here