Benifaió estalviarà fins a un 66% en la factura de l’enllumenat públic amb la instal.lació de peretes leds

0
252

L’Ajuntament de Benifaió està duent a terme una sèrie de proves en l’enllumenat públic de diversos carrers i avingudes del municipi substituint les actuals peretes per altres tipus leds «que permetrà un estalvi econòmic de fins un 66%», assenyala l’alcaldessa del municipi Amparo Arcís. El consistori s’ha acollit a la subvenció oferida per la central de compres de la Diputació de València per a poder substituir l’actual enllumenat públic per estes peretes que arriben a consumir fins a un 80% menys d’energia que les peretes tradicionals.

L’ús de les làmpares tipus leds s’està fent cada vegada més generalitzat pel seu gran nombre d’avantatges. Tenen una duració major a 50.000 hores, un ràpida encesa, no contenen gas ni tampoc mercuri ni els seus derivats per la qual cosa no resulten contaminants en la seua destrucció, sense oblidar el seu baix cost en la reparació o substitució.

A més destaquen també per la seua eficiència a l’oferir una important lluminositat, major encara si és comparada amb les làmpares incandescents i halògenes i una garantia d’ús de cinc anys.

Després de la valoració de material i garanties per part dels tècnics municipals la previsió és que en el mes de novembre «comencem la substitució de les peretes en tot l’enllumenat públic» avança Arcís.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here