Tasta la Plaça de Sueca repartix 8.000 tapes, el doble que l’edició anterior

0
366
Le autoritats municipals en Tasta la Plaça

El Mercat Central de Sueca, més conegut com a La Plaça, va acollir divendres passat una nova edició de Tasta la Plaça. En esta multitudinària cita gastronòmica, que   complia la seua quinta edició, es van poder degustar al voltant de 8.000 tapes, el doble de l’edició anterior, elaborades amb productes típics de Sueca que es poden trobar en les parades del Mercat. També es van poder degustar propostes més tradicionals, com ara  racions de paella o gaspatxo, i altres més curiosos i dolces, com ara la fondue de xocolate en què es podien banyar tot tipus de rostes de fruita o llepolies.

L’associació de venedors de La Plaça, presidida per Salvador Celda, i la Regidoria de Comerç, encapçalada per Manoli Egea, van ser els organitzadors d’esta trobada que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sueca. A la degustació van assistir l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la regidora de Protocol i Protecció Civil, Josefa Juan; i la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió. També van estar presents els voluntaris del cos de Protecció Civil, així com la festera major de Sueca, Rebeca Rubio, i la seua cort d’honor.

L’acte va resultar tot un èxit de participació i assistència de ciutadans, encara major que en l’edició anterior. “S’ha demostrat que els ciutadans acullen amb molt d’afecte i interés esta degustació, que organitzem amb l’objectiu principal de potenciar les vendes en el Mercat i que tots coneguen els productes típics de Sueca elaborats artesanalment en les parades. Vull agrair la presència de tots els que han confiat en nosaltres i s’han acostat a visitar i degustar els productes. També vull mostrar el meu agraïment al president de l’associació del Mercat, a tots els que han participat en la realització de les degustacions, als que han treballat en l’organització, a Protecció Civil, a les autoritats assistents, a la festera major i la seua cort, i a Abel Guarinos, per acostar-nos una mostra del Mim fins al Mercat”, en paraules d’Egea.

Els comerços participants en esta edició han sigut: Fruites i verdures Kati, Carnisseria Ángels, Carns Amadeo Serra, Carns Carmen (Diego), Polleria José Manuel, Carns i embotits Salvador Celda, El Rebost, Xarcuteria Pili i Noe, Bar La Plaça i Celler D’Alborea, Bar El Raconet, Forn La Masia, Forn Mare de Déu, Don Carlos Menjars per a portar, Bodega El Sequial 20, i Fondue Sala Cancela.

A més de la degustació de tapes variades, també es van oferir jocs infantils per als més menuts i l’actuació d’Alain Billyork, titulada “Homenatge als clàssics”, muntatge inclòs dins de la programació off de la Mostra de Mim.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here