1r Torneig de Pàdel de la Falla el Fallo en Alberic

0
344

Aquest dissabte 22 de setembre la Falla el Fallo organitza el seu primer torneig de pàdel a les pistes esportives de la localitat d’Alberic.

Al torneig es poden apuntar totes les parelles que vulguin jugar i passar una bona estona, el preu són 15 euros per parella.

Aquesta falla ha creat aquest torneig per recollir fons per a les falles del 2013, però també perquè la gent del poble gaudisca d’un esport que s’està introduint poc a poc al poble gràcies a la creació d’aquestes instal·lacions esportives.

Els guanyador rebran un trofeu i una sessió gratuïta d’assessorament per part de l’empresa Sanus Vitae dedicada al coaching nutricional i a la creació d’hàbits alimentaris, podeu trobar més informació a: http://www.facebook.com/SanusVitae10; http://www.facebook.com/falla.elfallo; www.sanusvitae.es, @SanusVitae .

Animeu-se a participar al torneig! Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here