Èxit de la Gal.la Solidària amb els malalts d’Alzhèimer d’Alzira

0
334

El Gran Teatre d’Alzira va registrar una magnífica entrada, ahir divendres, davant la celebració de la II Gal.la Benèfica en favor de l’Associació de Familiatrs de Malalts d’Alzhèimer d’Alzira (AFA) organitzda per recaptar fons per millorar l’atenció als seus associats.

Una festa amb la que es solidaritzaren artisten com Marian, Bruno, Jandro, Els Tenors de la Ribera, Rossalinda, el ballet "S’hall we dance", Carlos Berrocal, Santiago Urbán, las Kukis i Ainhoa Sácnhez. Un cartell de luxe que arrancà continuus aplaudiments dels nombtrosos i entregats espectadors.

La gal.la va contar amb l’assistència de la presidenta d’AFA, Antonia Bría, i de les regidores, Chelo Martínez, Lola Ortega, Mercedes Bañeres, Isabel Aguilar i Adelaida Pau, a més del president de l’Associació Empresarial d’Alzira, José Villalba.  

Un esdeveniment amb el que arranca tota una setmana d’activitats davant la celebració del Dia Internacional de l’Alzhèimer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here